LambdablocsOnovertroffen stabiliteit

De Lambdabloc combineert als eerste keramische snelbouwsteen een overtroffen stabiliteit met isolatie. Deze isolerende kimsteen is speciaal ontwikkeld voor bouwknopen, en hecht hierbij een groot belang aan de druksterkte. De Lambdabloc heeft dan ook een gemiddelde druksterkte die groter of gelijk is aan 12 N/mm².

Winter en zomer comfort
Gebakken aarde heeft een heel groot thermisch comfort, zeker ten opzichte van hout of beton. Een wand in baksteen slaat de warmte beter op dan gelijk welk ander materiaal en staat die bovendien trager af. Zo blijft het binnen in de winter behaaglijk warm en in de zomer aangenaam koel.

Minder kosten, meer voordeel
In traditioneel gebouwde woningen gaat veel warmte en energie via bouwknopen verloren. Dankzij de Lambdabloc kunnen die moeilijke punten toch goed geïsoleerd worden. Op die manier helpt de Lambdabloc serieus besparen op de kosten voor de verwarming en afkoeling van gebouwen.

Natuurlijke isolatie
De isolatie van de Lambdabloc bestaat uit ecologisch verantwoorde, minerale wol, geen PUR of EPS. De natuurlijke materialen van de Lambdabloc staan garant voor een gezond binnenklimaat. Bovendien is minerale wol waterafstotend en absorbeert het geen water.

Duurzaam voor de toekomst
De bakstenen zijn gemaakt om te blijven. Ze staat immers bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en biedt meer steen voor het best denkbare resultaat. U (ver)bouwt immers niet alleen voor uzelf, maar ook voor de toekomstige generaties.

Leverancier:
Ploegsteert