De Doncker heeft vestigingen in Affligem, Ninove, Borchtlombeek en Herzele.

De Doncker, alles voor de bouw
Tegelshowroom De Doncker Herzele
Bouwstenen
Dakpannen
Bouwshop Ninove

Balterio: Laminaat of Rigid Vinyl

Waarom kiezen voor Balterio rigid vinylvloeren?

Bij Balterio maakt men bijzondere vloeren voor mensen die meer willen. Mensen die niet naar iets gewoons maar wel naar toegevoegde waarde op zoek zijn, en willen dat hun vloer hun persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.

De nieuwe meerlaagse rigid vinylplanken en -tegels combineren een extreme stevigheid met een ultiem comfort. Elke laag heeft een duidelijke rol: sterk, zacht, stil, aantrekkelijk en performant.

Renovatievriendelijk: perfect om over bestaande vloeren heen te leggen. Balterio rigid vinylvloeren zijn gemakkelijk in elkaar te klikken. De kern van de planken en tegels is supersterk, ondanks de dikte van slechts 5 mm.

Geniet van het comfort dat bij een vinylvloer hoort. Balterio rigid vinyl voelt comfortabel warm aan onder de voeten en is aangenaam stil wanneer men erop stapt.

Balterio rigid vinyl is waterdicht en slijtvast. Onze rigid vinylvloeren hebben meer te bieden dan het oog bevatten kan: uitstekende kenmerken die ondersteund worden door de gepatenteerde technologie.

Balterio staat aan jouw zijde vanaf de voorbereiding tot de perfecte afwerking met kwaliteitsaccessoires: begin slim met geluidsabsorberende ondervloeren en werk sterk af met bijpassende plinten en profielen. Zelfs de accessoires zijn natuurgetrouw: de variaties in kleur en dessin van de originele Balterio plinten en profielen zijn precies dezelfde als van de Balterio rigid vinylvloeren.

Teksten Copyright Balterio


Promotie Rigid Vinyl tot 30 november 2020

promo Balterio


Waarom kiezen voor Balterio-laminaatvloeren?

Je verwacht een vloer die lang zal meegaan, en dat is ook precies wat je krijgt: de beste prijskwaliteitsverhouding en lange garantieperiodes. Balterio vloeren zijn niet alleen sterk en stabiel, maar ook slijt-, kras en stootbestendig. En je kunt ze bovenop vloerverwarming en -koeling plaatsen.

Elke plank is uniek, net als in de natuur. Balterio ziet eruit als echt hout. De planken zijn amper van parket te onderscheiden. Onze laminaatcollectie heeft een ongeĆ«venaard contrast en een opvallende diepte. Alle nerven en noten zien er levensecht uit.

Ze hebben de levendige barsten en noten die je ook in echt hout terugvindt. Het zit in ons DNA om het realisme van de natuur naar een hoger niveau te tillen. Wij reproduceren hout en geven het een realistische structuur die extra door technologie wordt verbeterd.

Balterio onderscheidt zich van de massa met unieke plankformaten en productkenmerken. Zo maken we het verschil.

Onze 9 mm-collecties zijn waterbestendig. De HydroShield bescherming en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen door de verbindingen sijpelen. Dit betekent dat je Grande en Traditions vloeren perfect in elke ruimte in je woning kunt plaatsen, van de woonkamer en slaapkamers tot zelfs de keuken en badkamer.

Balterio staat aan jouw zijde vanaf de voorbereiding tot de perfecte afwerking met kwaliteitsaccessoires: begin slim met geluidsabsorberende ondervloeren en werk sterk af met bijpassende plinten en profielen. Zelfs de accessoires zijn natuurgetrouw: de variaties in kleur en dessin van de originele Balterio plinten en profielen zijn precies dezelfde als van de Balterio laminaatvloeren.

Teksten Copyright Balterio


ONZE TROEVEN

Snelle service: vandaag besteld is morgen geleverd
Precies op tijd: wij leveren op de door u gevraagde tijdstippen
U staat centraal: wij spelen in op al uw vragen

RUIM AANBOD, SCHERPE PRIJZEN

Wij kunnen u professionele bouwmaterialen aanbieden aan competitieve prijzen. Naast het standaard assortiment bieden wij u toegepaste productgamma's van topmerken aan.

VAKKENNIS IN JE BUURT

De Doncker is al 95 jaar actief in bouwmaterialen. Vragen over materialen, plaatsing, onderhoud?
Wij geven graag professioneel advies, zelfs met
assistentie tot op de werf!

4 VERKOOPPUNTEN

Alles voor de bouw, van A tot Z
4 bouwshops, 4 tuinparken,
2 tegelshowrooms, 2 dakcenters, 
1 isolatiecenter, 1 zinkcenter, 1  houtcenter, 1 afbouwcenter, metaalcenter 


De Doncker NV  

  BTW BE0432.284.161    |    ON  0432.284.161    |    RPR Asse

AFFLIGEM,  Bellestraat 24 

Openingsuren 

maandag tot vrijdag  van 7u tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

Bouw.Punt De Doncker Affligem

NINOVE,  Nederwijk-Oost 281

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

Bouw.Punt De Doncker Ninove

BORCHTLOMBEEK, Knoddelstraat 36

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

Bouw.Punt De Doncker Borchtlombeek

HERZELE,   Hoogstraat 166

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 06u30 tot 13u

Bouw.Punt De Doncker Herzele

Copyright 2019 De Doncker NV | Cookies | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Contact