De Doncker heeft vestigingen in Affligem, Ninove, Borchtlombeek en Herzele.

De Doncker, alles voor de bouw
Tegelshowroom De Doncker Herzele
Bouwstenen
Dakpannen
Bouwshop Ninove

Fim

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Het gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Bij FIM kan je kiezen tussen drie verschillende soorten kant-en-klare isolatiechapeFIMLITEFIM FORCE en FIM K/K. FIM-isolatiechape is kant-en-klaar verpakt in handige zakken. Het materiaal in deze zakken bevat EPS-korrels en alle toevoegstoffen in de juiste verhoudingen, je hoeft er dus enkel water bij toe te voegen. Onze producten zijn gebruiksvriendelijk en hebben een beperkte droogtijd. Ze zijn vorstbestendig en zijn geschikt voor verbouwingen én nieuwbouw. Voor platte daken hebben we zelfs een apart product ontwikkeld, namelijk PROFIM. Wil je zelf isolerende mortel maken? Dan kan je dat metPOLYFIM ECO: dit zijn gerecycleerde EPS-korrels in zakken van 100 liter. Je voegt zelf cement toe om de gewenste samenstelling te bekomen.

FIMLITE is een kant-en-klare isolatiemortel op basis van polystyreen (EPS-korrels). Deze houdt rekening met de hoge eisen, de beperkende regels van de bouwfysica en de optimalisatie van de bouwkosten. Het is een recyclageproduct dat geen schadelijke stoffen uitstoot. FIMLITE is bovendien te gebruiken op elke ondergrond en voldoet aan de EPB-normen.

FIM FORCE is een gebruiksklare vloerisolatiemortel op basis van EPS-korrels, met sneldrogend cement als bindmiddel. Het zorgt voor een aangenaam thermisch en akoestisch comfort met een hoge isolatiewaarde. Je kan het product makkelijk zelf plaatsen en het is dé oplossing om alles in één keer uit te vullen, te isoleren en te chappen. Na een droogtijd van slechts 72 uur is de chape zelfs al rechtstreeks betegelbaar.

FIM K/K is een gebruiksklare mortel op basis van gerecycleerde EPS-korrels en toeslagstoffen met cement als bindmiddel. Deze isolatiechape is het beste compromis tussen thermische eigenschappen en druksterkte. De hogere druksterkte laat ook zwaardere belastingen toe. FIM K/K isolatiechape wordt verkocht in handige zakken van 60 liter, zodat je er makkelijk zelf mee aan de slag kan gaan.

De PROFIM isolatiechape is een kant-en-klare mix op basis van gerecycleerde EPS-korrels met cement als bindmiddel. Zo kan je snel en eenvoudig een plat dak isoleren, hoogteverschillen wegwerken en afwateringshellingen aanbrengen. Achteraf kan je de oppervlakte met een waterdichte laag afwerken. Roofing kan direct op de PROFIM gebrand worden. De hoge temperaturen die tijdens het proces bereikt worden, vormen geen enkel probleem.

Teksten zijn copyright FIM


ONZE TROEVEN

Snelle service: met 12 vrachtwagens op de baan
Precies op tijd: wij leveren op de door u gevraagde tijdstippen
U staat centraal: wij spelen in op al uw vragen

RUIM AANBOD, SCHERPE PRIJZEN

Wij kunnen u professionele bouwmaterialen aanbieden aan competitieve prijzen. Naast het standaard assortiment bieden wij u toegepaste productgamma's van topmerken aan.

VAKKENNIS IN JE BUURT

De Doncker is al 95 jaar actief in bouwmaterialen. Vragen over materialen, plaatsing, onderhoud?
Wij geven graag professioneel advies, zelfs met
assistentie tot op de werf!

4 VERKOOPPUNTEN

Alles voor de bouw, van A tot Z
4 bouwshops, 4 tuinparken,
2 tegelshowrooms, 2 dakcenters, 
1 isolatiecenter, 1 zinkcenter, 1  houtcenter, 1 afbouwcenter, metaalcenter 


De Doncker NV  

  BTW BE0432.284.161    |    ON  0432.284.161    |    RPR Asse

AFFLIGEM,  Bellestraat 24 

Openingsuren 

maandag tot vrijdag  van 7u tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

De Doncker Affligem

NINOVE,  Nederwijk-Oost 281

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

De Doncker Ninove

BORCHTLOMBEEK,  Knoddelstraat 36

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

De Doncker Borchtlombeek

HERZELE,   Hoogstraat 166

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 06u30 tot 13u

De Doncker Herzele

Copyright 2020 De Doncker NV | Cookies | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Contact