Met steenkorven plaats je snel een nette tuinafscheiding

Waarom kiezen voor tuinafscheiding met steenkorven?

Steenkorven zijn een erg dankbare oplossing om extra privacy of een gezellig hoekje in de tuin te maken. Ze zijn relatief snel te plaatsen en je kan ze met verschillende materialen opvullen, helemaal volgens je eigen stijl en wensen. Hoe dan ook, met schanskorven heb je een tuinafscheiding die er natuurlijk uitziet en naadloos overgaat in het groene karakter van je tuin.

De klassieke steenkorven worden meestal opgevuld met grote sierkeien. Je kan ze echter ook vullen met schors, of gekleurde keien. De mogelijkheden zijn eindeloos om het uitzicht van je tuin en terras helemaal zelf bepalen.

De Eccofence® schanskorven zijn een echte topper in het steenkorfassortiment

Als u kiest voor een ECCOfence KIT schanskorf, kiest u voor een all-in pakket. In het pakket zit niet alleen uw schanskorf met de netten, zijkanten, onderkant en bovennnet inbegrepen, maar ook alle benodigde keilbouten (voor de verankering in de grond), vijzen, moeren, afstandhouders met houten blokjes tot zelfs afdekdopjes. U hoeft dus zelfs geen accessoires meer aan te kopen. ECCOfence wordt steeds op beton geplaatst, zodat deze stevig verankerd zit. ECCOfence KIT kan u zowel zwevend (minder vervuiling) als niet-zwevend plaatsen. Voor het plaatsen van ECCOfence KIT schanskorven gaat u als volgt te werk:

Opgelet: bij het plaatsen van ECCOfence KIT moet u steeds een voldoende uitgebouwde fundering voorzien in beton (min. 350 kg cement/m³) die waterpas geplaatst is. ECCOfence KIT wordt geplaatst op een betonnen ringbalk van minimum 50 cm breed (lengte ringbalk is afhankelijk van lengte muur) en minimum 30 cm diep. Het stortbeton wordt steeds gegoten op de dragende ondergrond.

Schanskort Como (maas Ø 3,5 mm)

Nu ook verkrijgbaar bij ons, schanskorven van Michel Oprey. Deze korven zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen.