?

Alphathor

Zoals u al weet (of nog niet natuurlijk) hebben we voor de bedekking van platte daken 4 verschillende toepassingen. 

Roofing, kunststof, groendak of EPDM. 

En voor dat laatste werken we samen met een nieuwe, extra leverancier die we graag aan u voorstellen. 

4a3ea2_63642575f9364adb8a735726dcbe0735~mv2

ALPHATHOR EPDM

  • 100% zuiver regenwater 
  • Hechting zonder primer 
  • Maximale warmte reflectie
  • 20 jaar garantie
  • Plaatsing door erkende dakdekkers

Nieuwe generatie EPDM waterdichtingsmembranen.

Het 4-laagse EPDM-complex met Geïntegreerde glasvezelwapening en zelfklevende Butyl onderlaag verzekert elk dak van een levenslange waterdichting. Door stabiliteit en elasticiteit te combineren met elkaar zorgt Alphathor voor een onderscheiding op vlak van gebruiksgemak en snelheid. Het unieke voordeel van deze membranen is dat het zonder voorbehandeling op de ondergrond kan worden aangebracht. 

Sneller, beter, sterker

Alphathor ZKB is een 4-laags EPDM waterdichtingsmembraan, versterkt met een geïntegreerde glasvezelwapening. Het membraan combineert dimensionele stabiliteit met een hoge elasticiteit en scheurweerstand.

Aan de onderzijde is het membraan voorzien van een volledige butyllaag waarmee het zonder primer of voorbehandeling rechtstreeks op droge, zuivere ondergronden kan worden verkleefd. De langse zijde alsook het kopse uiteinde van het membraan zijn voorzien van een lasstrook waarmee de membranen met een overlap van 50mm d.m.v. thermisch las homogeen worden verbonden.

Uniek aan Alphathor is dat niet de onderlaag maar wel de zuivere EPDM-toplaag aan elkaar wordt gelast. Het volledige dak inclusief alle naden en hulpstukken zijn na installatie uniform met dezelfde eigenschappen, voordelen en duurzaamheid.

Alphathor kent een ruim assortiment hulpstukken bestaande uit hetzelfde materiaal. De dakbanen als en hulpstukken worden d.m.v. thermische las met elkaar verbonden. Alphathor vormt zo tot in de kleinste details een homogene, duurzame toplaag.