?

Rockwool

Gevelisolatie

Het ROCKWOOL RockFit-assortiment biedt oplossingen voor spouwmuren & vliesgevels en geventileerde gevels. Met het ROCKWOOL MetaalbouwSysteem bieden we een oplossing voor de isolatie van metalen gevels.

Wandisolatie

Onder de naam RockSono biedt ROCKWOOL verschillende rotswol producten voor het isoleren van houten- en lichte metalen scheidingswanden of voorzetwanden. Het RockSono assortiment is tevens geschikt voor het isoleren van houten vloeren.

Plat dak isolatie

Het ROCKWOOL-assortiment voor platte daken bevat isolatiematerialen voor zowel losliggende als mechanisch bevestigde, gebrande en koudverkleefde dakbedekkingsystemen. ROCKWOOL plat dak isolatie is ook geschikt voor het isoleren van gebogen daken en permanent belaste daken, zoals PV-daken

Hellend dak isolatie

Het ROCKWOOL RockRoof-assortiment biedt oplossingen voor hellende daken met zowel vaste als variabele keperafstanden.

Vloerisolatie

Onder de naam RockFloor biedt ROCKWOOL verschillende rotswol producten voor het isoleren van zwevende vloeren.

Houtskeletbouw isolatie

Het ROCKWOOL-assortiment biedt met RockSono en RockRoof oplossingen voor het isoleren van wanden, vloeren en schuine daken in houtskeletbouw-constructies.

Technische isolatie

Het ROCKWOOL-assortiment voor technische isolatie en brandwerende toepassingen biedt brandveilige oplossingen voor het isoleren van luchtkanalen, leidingen, HVAC installaties, doorvoeringen en constructies.

DIY

Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

© Teksten en foto's zijn copyright Rockwool