De Doncker heeft vestigingen in Affligem, Ninove, Borchtlombeek en Herzele.

De Doncker, alles voor de bouw
Tegelshowroom De Doncker Herzele
Bouwstenen
Dakpannen
Bouwshop Ninove

Website disclaimer

Deze voorwaarden hebben betrekking op het gebruik van de website https://www.dedoncker.be/.

https://www.dedoncker.be/ is een website van Bouwcentrale De Doncker NV (met zetel te 1790 Affligem, Bellestraat 24 en met als ondernemingsnummer 0432.284.161 (“we/wij/ons” of “Bouwcentrale De Doncker”)).

Inhoud van de website

De informatie die deze website mogelijk verstrekt mag niet worden beschouwd als specifiek advies. Bouwcentrale De Doncker kan niet garanderen dat alle informatie op de website actueel, volledig en accuraat is, hoewel grote zorg werd besteed aan de ontwikkeling van de inhoud van de website. Eventueel vermelde prijzen op de website zijn steeds louter indicatief.

De gebruiker van https://www.dedoncker.be/ is exclusief verantwoordelijk voor beslissingen gemaakt op basis van de inhoud van deze website.

Intellectuele rechten

De inhoud van https://www.dedoncker.be/ wordt beschermd door auteursrechten en andere toepasselijke wetgeving, reglementeringen en voorschriften in verband met intellectuele eigendom. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van Bouwcentrale De Doncker mag u de inhoud van deze website niet wijzigen, kopiëren, gebruiken, verwijderen, tonen, downloaden, verdelen, opslaan, doorsturen, reproduceren, publiceren, verkopen, aanpassen, er afgeleide werken mee creëren of ‘reverse-engineeren’.

U heeft niettemin de toelating om de inhoud van onze website te raadplegen voor uw eigen persoonlijk gebruik en voor uw intern zakelijk gebruik. Indien materialen voor u ter beschikking worden gesteld als een download of per e-mail, dan heeft u het recht om die materialen te downloaden en te kopiëren, evenals het recht om deze materialen aan derden ter beschikking te stellen, op voorwaarde dat u deze materialen niet wijzigt. Voor specifieke materialen kan het zijn dat u specifieke rechten worden toegekend. Dit wordt aangeduid in het desbetreffende materiaal.

Meer informatie hierover vindt u terug in de algemene voorwaarden, die u kan raadplegen op de website https://www.dedoncker.be/.

Gegevensbescherming

De persoonsgegevens die mogelijk door u verstrekt zijn bij het gebruik van https://www.dedoncker.be/ worden verwerkt volgens de bepalingen van ons privacy statement [link invoegen]. Bouwcentrale De Doncker verzoekt u om deze verklaring aandachtig te lezen.

Koppelingen naar derden

Op de site kunnen koppelingen toegang bieden tot websites van derden. Mogelijk worden de gekoppelde sites niet gecontroleerd door Bouwcentrale De Doncker. Bouwcentrale De Doncker is niet verantwoordelijk voor informatie, gegevens of inhoud die op die gekoppelde sites wordt bekendgemaakt.

Overige clausule

Deze disclaimer vormt de volledige overeenkomst tussen uzelf en Bouwcentrale De Doncker die uw gebruik van de website regelt en hij vormt een aanvulling op eventuele bindende overeenkomsten tussen uzelf en Bouwcentrale De Doncker.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze voorwaarden.

Contact

U kan steeds contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

BOUWCENTRALE DE DONCKER NV

Bellestraat 24

1790 Affligem

info@dedoncker.be of 054/32.19.99

Wijzigingen

Een wijziging van deze voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving is mogelijk. Door de toegang tot en het gebruik van deze website aanvaardt u deze voorwaarden. Het is aanbevolen om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen voor aanpassingen en bijwerkingen.

Datum laatste wijziging: [11/09/2023]


ONZE TROEVEN

Snelle service: met 12 vrachtwagens op de baan
Precies op tijd: wij leveren op de door u gevraagde tijdstippen
U staat centraal: wij spelen in op al uw vragen

RUIM AANBOD, SCHERPE PRIJZEN

Wij kunnen u professionele bouwmaterialen aanbieden aan competitieve prijzen. Naast het standaard assortiment bieden wij u toegepaste productgamma's van topmerken aan.

VAKKENNIS IN JE BUURT

De Doncker is al 95 jaar actief in bouwmaterialen. Vragen over materialen, plaatsing, onderhoud?
Wij geven graag professioneel advies, zelfs met
assistentie tot op de werf!

4 VERKOOPPUNTEN

Alles voor de bouw, van A tot Z
4 bouwshops, 4 tuinparken,
2 tegelshowrooms, 2 dakcenters, 
1 isolatiecenter, 1 zinkcenter, 1  houtcenter, 1 afbouwcenter, metaalcenter 


De Doncker NV  

  BTW BE0432.284.161    |    ON  0432.284.161    |    RPR Asse

AFFLIGEM,  Bellestraat 24 

Openingsuren 

maandag tot vrijdag  van 7u tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

De Doncker Affligem

NINOVE,  Nederwijk-Oost 281

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

De Doncker Ninove

BORCHTLOMBEEK,  Knoddelstraat 36

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 7u tot 13u

De Doncker Borchtlombeek

HERZELE,   Hoogstraat 166

Openingsuren

maandag tot vrijdag  van 06u30 tot 18u

zaterdag van 06u30 tot 13u

De Doncker Herzele

Copyright 2020 De Doncker NV | Cookies | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Contact