?

Kledij Personaliseren

KLEDIJ BEDRUKKEN - PERSONALISEREN MET EIGEN LOGO

Je bedrijf onderscheiden van de rest kan het best met gepersonaliseerde kledij. En daar ondersteunen we onze klanten graag bij. Wij maken gepersonaliseerde werkkledij mogelijk voor u!

Wat houdt dit nu allemaal in? Er zijn 2 opties.

De eerste optie is custom made. Bij deze keuze gaat de ontwerper samen met u aan de slag. Samen wordt de kledij van A tot Z ontworpen. Is dit een te grote uitdaging? Geen probleem, je kan ook van een bestaand ontwerp vertrekken en gaande weg aanpassen.

De tweede optie is upgrading. En zoals het woord zelf zegt kiest u een bestaand model en gaan we details upgraden zodat de kledij volledig bij je bedrijf past.

De upgrading is mogelijk voor de bovenkledij van de collectie ‘printer essentials’. Al deze modellen zijn verkrijgbaar in maximaal 7 kleuren, zowel in mannen als vrouwen maten, van XS tot 5XL. 

Na de keuze van het model en de kleur kan je kiezen voor borduring of bedrukking van uw logo op de borst, rug of mouw. Als laatste kan je eventueel kiezen om het trekkoord, de trekkoordstopper, de ritspuller en de knopen aan te passen in een gewenste kleur.

Andere kledij voor uw bedrijf? We hebben voor elk wat wils.

Zo kan u kiezen uit een ruim assortiment dat kan onderverdeeld worden in 4 subgroepen:

  • Printer essentials: de basics om te mixen & matchen
  • Projob Prio: de lijn waar prioriteit wordt gegeven aan hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenpallet.
  • Projob workwear: alles voor de professionele vakman.
  • Projob HIVIS: een lijn met focus op high visibility.

Natuurlijk ondersteunt De Doncker u graag in dit proces. We zorgen voor een centraal contactpunt zodat alles optimaal en vlot kan verlopen. Hieronder kan u enkele voorbeelden vinden. 

Om het volledige assortiment te ontdekken ontvangen we u graag in onze vestiging te Herzele. 

Voor al uw vragen kan u rechtstreeks contact opnemen door te mailen naar