Steenkorven

Steenkorven, ook wel schanskorven genoemd, vormen een leuk alternatief voor een traditionele haag of omheining. De moderne, decoratieve steenkorven combineren natuurlijke materialen naadloos met een strakke vormgeving. 

Dit handige en professionele bouwpakket bestaat uit duurzame materialen en is snel en eenvoudig te monteren.

Eccofence kit

Als u kiest voor een ECCOfence KIT schanskorf, kiest u voor een all-in pakket. In het pakket zit niet alleen uw schanskorf met de netten, zijkanten, onderkant en bovennet inbegrepen, maar ook alle benodigde keilbouten (voor de verankering in de grond), vijzen, moeren, afstandshouders met houten blokjes tot zelfs afdekdopjes. U hoeft dus zelfs geen accessoires meer aan te kopen.
ECCOfence wordt steeds op beton geplaatst, zodat deze stevig verankerd zit.

Eccofence Pro

ECCOfence PRO steenkorven zijn kant-en-klare korven, dit wil zeggen dat deze reeds gemonteerd én gevuld bij u geleverd worden waardoor de plaatsing ervan dan ook zeer snel gaat. Doordat ECCOfence PRO steenkorven gemonteerd en gevuld geleverd worden, kunnen deze zeer snel geplaatst worden m.b.v. een kraan. 

De steenkorf ECCOfence PRO kan door ECCO reeds in de lengte voor u aangepast worden en kan tot op 5 cm exact gemonteerd worden. Standaard is de ECCOfence PRO 201 cm lang, maar bestaat dus in alle lengtes per 5 cm tussen 201 cm en 16 cm.

Hebt u een korf nodig van 1,76 m? Geen enkel probleem! ECCOfence PRO is steeds 20 cm breed en bestaat in 100, 150 en 200 cm hoogte. De hoogte kan u aanpassen door de sokkels dieper in de grond te plaatsen.

Eccofence Alubox

ECCOfence Alubox steenkorven hebben aluminium zijkanten en een aluminium bovenprofiel, waardoor deze steenkorf een zeer trendy uitstraling heeft. De netten van ECCOfence Alubox zijn gegalvaniseerd.

De steenkorf kan niet alleen gebruikt als afsluiting van de tuin, maar ook als tuinbankje of tuintafel.

Voor ECCOfence Alubox schanskorven kan u kiezen uit 6 ECCOfence stenen:

  • Belgisch Blauw – een blauw-grijze gebroken breuksteen met een kaliber van 40-63 mm
  • Belgisch Rood – een blauw-beige gebroken breuksteen met een kaliber van 60-100 mm
  • Carrara – een witte kei met een kaliber van 60-100 mm
  • Grafrado – een beige gebroken breuksteen met een kaliber van 60-90 mm
  • Lava – een blauw-rode gebroken breuksteen met een kaliber van 40-80 mm
  • Sillistone – een wit-grijze kei met een kaliber van 60-100 mm