?

Recticel

Dakisolatie

Recticel Insulation biedt een breed gamma aan isolatieoplossingen voor zowel hellende als platte daken, naargelang de toepassing.

Eurothane Bi-4

Hoogwaardige isolatieplaten voor platdakconstructies, universeel inzetbaar voor platte daken met de meeste kunststof- of bitumineuze dichtingslagen.

Powerroof

Powerroof® is een oplossing die voorziet in een doorlopend luchtdicht isolatieschild boven op de dakconstructie. De platen laten geen vocht door en zijn eenvoudig te installeren, ook bij ongelijkmatige afstanden tussen de spanten. Bij renovatieprojecten zorgt Powerroof® ervoor dat de bestaande binnenconstructie ongewijzigd kan blijven.

Rectivent®

De onderdakfolie voor Powerroof® Dankzij de Rectivent® onderdakfolie op de aluminiumlaag van de Powerroof® platen wordt het dak beschermd tegen regen, lichte sneeuwval en stof. Rectivent is beschikbaar op rollen, breedte 1500 mm, lengte 50 m.

  • Bescherming tegen regen, lichte sneeuwval en stof
  • Tape aan beide zijden om gemakkelijk te sluiten en de verbindingen winddicht te maken

Muurisolatie

Recticel Insulation biedt specifieke oplossingen voor de isolatie van massieve muren, spouwmuren, houtskeletmuren, gevels en prefabmuren, evenals isolatie met gipskarton voor binnenmuren. 

De isolatie voor spouwmuren is specifiek ontworpen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Spouwisolatie van Recticel Insulation is geschikt voor de meeste woningen en zorgt voor een efficiënt en doorlopend isolatieschild rond de woning.

Spouwisolatie Eurowall

Eurowall® isolatie voorziet in een zeer efficiënte thermische isolatie voor spouwmuurtoepassingen. De combinatie van het tand-en- groef kliksysteem en Rectitape® isolatietape biedt hogere isolatieniveaus, minimaliseert koudebruggen en verhoogt de winddichtheid. Eurowall® is een bekende en gewaardeerde oplossing onder aannemers, dankzij de eenvoudige en snelle installatie, in combinatie met goede thermische prestaties.

Powerwall

Thermische isolatieplaat voor buitenmuren, geventileerde gevels en regenwerende gevelbekleding. 

Powerwall® biedt een duurzaam, efficiënt en doorlopend isolatieschild rondom de woning en kan worden gecombineerd met een waaier aan gevelafwerkingen. Bovendien is het snel te installeren, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en staat het tevens garant voor uitstekende thermische prestaties.

Vloerisolatie

Recticel Insulation biedt vloerisolatie voor toepassingen met een vaste ondergrond, vloeren voor zwaar gebruik of zoldervloeren. De vloerisolatie kan op of onder de vloerplaat worden geplaatst.

recticel-eurofloor

Eurofloor, de comfortabele vloerisolatie

Eurofloor isolatieplaten voorzien in een bijzonder goede vloerisolatie met een zeer dunne isolatielaag. De platen zijn snel en efficiënt te installeren, dankzij hun dunne maar voldoende grote formaat.

Belangrijkste voordelen
  • Hoge druksterkte
  • Goede thermische prestaties: λ = 0,022 W/mK
  • Eenvoudige en snelle installatie

© Teksten en foto's zijn copyright Recticel

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen